Nagelriemen

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-09-2017

Nagelriemen weg knippen? Don’t!

Regelmatig hoor ik van een klanten ‘Oooo knip jij mijn nagelriemen niet weg, dat werd altijd wel gedaan door mijn vorige nagelstyliste’. Of….. ‘Ik knip altijd mijn nagelriemen weg omdat ik het lelijk vind, kan jij dat nu ook voor mij doen’?

Antwoord is: ABSOLUUT NIET!!!

De nagelriem beschermd de matrix tegen het indringen van vuil zodat je geen infectie kan oplopen. De matrix is een sterk doorbloed gebied waarin de cellen worden aangemaakt voor een mooie egale natuurlijke nagel.

Dus als je je nagelriemen weg knipt of weg snijdt dan creëer je een opening waardoor de bacteriën, virussen en schimmels vrij spel hebben om in de matrix te gaan en de matrix permanent te beschadigen. Met als gevolgd een ontsteking waardoor de natuurlijke nagel niet goed meer kan uitgroeien tot een mooie egale nagel.

Wat je wel met liefde kan doen voor je nagelriemen is deze met een goede nagelriemolie verzorgen. En bij dagelijks gebruik van deze nagelriemolie zullen losse velletjes, gescheurde of gebarsten nagelriemen genezen. En krijg je er mooie egale nagelriemen voor terug .

Dus Lady’s de nagelriemen laten we mooi zitten en nooit meer de nagelriemen zelf knippen of weg laten knippen.

Geplaatst in Nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *