Salonregels

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-08-2017

Er zijn toch nog wat klanten die tijdens de behandeling van hun nagels een lekker bakje koffie, thee, glaasje drinken, eten of een sigaretje zouden willen nuttigen.

In deze blog leg ik beknopt uit waarom het van groot belang is mijn salonregels in acht te nemen.

Tijdens de behandeling komen er vijlstof en chemische dampen vrij, en als er dan eten of drinken staat komt dat hierin terecht. Wanneer je dat nuttigt zal dat per direct in je lichaam terecht komen, en eventueel schade aanrichten. Ook kan eten en drinken tijdens de behandeling ervoor zorgen dat de aanhechting van jouw kunstnagels niet goed zal zijn met loslaten als gevolg. En dat is iets wat ik natuurlijk wil voorkomen door eten en drinken in mijn nagelsalon niet toe te staan.

Roken in mijn nagelsalon of tijdens de behandeling is niet toegestaan om de volgende redenen:
-Roken in mijn nagelsalon is niet toegestaan i.v.m. nicotine aanslag.
-Veel nagelproducten zijn licht ontvlambaar.
-Roken tijdens de behandeling (nicotine-aanslag) kan er voor zorgen dat de aanhechting van jouw kunstnagels niet goed kan zijn en met loslaten als gevolg.

Tot slot is het heel belangrijk dat ik consequent de salonregels blijf doorvoeren, alleen op deze manier maak ik een veilige en hygiënische plek voor zowel de klant en voor mezelf.

Geplaatst in Nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *