Wegwerphandschoenen

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-12-2017

Weten jullie dat er verschillende wegwerphandschoenen zijn en maar één de beste is die je voor de behandelingen kunt gebruiken in de salon? Het belangrijkste is het soort materiaal waarvan de wegwerphandschoenen gemaakt zijn.

Zo heb je de Latex wegwerphandschoenen, omdat er veel voorkomende latexallergieën zijn zowel onder de nagelstyliste als onder de klanten wordt het gebruik van latex wegwerphandschoenen sterk afgeraden.

Het maïsmeelpoeder dat aan de binnenzijde zit wat het aantrekken van de handschoenen vergemakkelijkt, bevat namelijk minuscule latexdeeltjes die in de ruimte blijven zweven.

Zo heb je ook Vinyl of Polyvinyl wegwerphandschoenen deze zijn sterker dan de latex, maar ze zijn niet bestand tegen de chemicaliën die bij de werkzaamheden van kunstnagels worden gebruikt. Wel kun je ze gebruiken bij schoonmaakwerkzaamheden.

En dan komen we nu bij de juiste optie: Nitril wegwerphandschoenen. Dit zijn voor de nagelsalons de juiste wegwerphandschoenen, omdat het 98% bescherming biedt tegen de chemicaliën en geeft geen allergische reacties.

Zorg er wel voor dat je altijd een goed passende maat aantrekt. Omdat je bij te grote wegwerphandschoenen te weinig grip hebt en te kleine wegwerphandschoenen scheuren snel, vooral als je lange puntige gevijlde nagels hebt.

En niet te vergeten, het is belangrijk dat voor iedere klant een nieuwe set wegwerphandschoenen gebruikt word ook al lijken ze nog heel.

Geplaatst in Nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *