Acrylnagels Babyboom

Babyboom acrylnagels voor verzorgde handen

Wilt u babyboom acrylnagels laten zetten bij een erkende nagelstudio? Dan bent u bij van harte welkom bij Ashley-Nails. Ik zorg er voor dat u zal schitteren met prachtige nagels. Voor een speciale gelegenheid, of gewoon om altijd netjes voor de dag te komen. Uw handen zijn immers uw visitekaartje! Babyboom acrylnagels ogen elegant en verzorgd. Doordat er veel opties zijn op het gebied van babyboom acrylnagels, verlaat u mijn nagelstudio altijd met nagels waar u compleet tevreden mee bent. Korte babyboom nagels, met glitter, steentjes of in een prachtige kleur naar wens! Maak vandaag nog een afspraak!

Babyboom color nails laten zetten door een ervaren nagelstyliste

Als u aan babyboom nails denkt, denkt u al gauw aan wit met roze acryl. Standaard babyboom nails hebben een natuurlijk uiterlijk, want er wordt gewerkt met twee soorten acryl: witte en roze acryl. Maar u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Er is bij mij veel mogelijk. U kunt namelijk ook kiezen voor babyboom nails color! Kies voor een kleur die helemaal bij u of een speciale gelegenheid past. Zo kunt u kiezen voor babyboom nagels in het blauw, roze of iedere andere kleur die u maar wenst.

Ik heb veel ervaring met het zetten van acrylnagels en kan u dan ook garanderen dat u naar huis gaat met een prachtig setje acrylnagels.

Praktische korte en elegante babyboom nagels

Bij babyboom acrylnagels denkt men al snel aan lange nagels, doordat de nagels verlengd worden met acryl. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor korte babyboom nagels! Iedereen is anders, waardoor de één lange nagels mooi vindt en weer een ander voorkeur heeft voor korte acrylnagels. Korte babyboom nagels zijn mooi, elegant en vooral heel praktisch. Bijvoorbeeld als u kleine kinderen heeft of korte nagels tijdens uw werk praktischer zijn. Het effect is heel natuurlijk en elegant.

Schitter met prachtige babyboom nagels met glitter of steentjes

Babyboom acrylnagels zijn elegant, verzorgd en niet zo opvallend. Wilt u babyboom nagels die iets meer opvallen? Dan zijn babyboom nagels met glitters of steentjes misschien wel wat voor u! Ik kan de glitters en steentjes aanbrengen over de witte acryl, of naast de nagelriem. Of kies voor één glitter in het midden van de nagel. Leuk voor een feestje, of voor Kerst of Oud en Nieuw!

U heeft de keuze uit veel kleuren en extra mogelijkheden.

Kwalitatieve acrylnagels voor een lage prijs

Bij mijn nagelstudio geniet u van prachtige kwalitatieve babyboom acrylnagels voor de laagste prijs! U heeft al prachtige set acrylnagels vanaf een bedrag van €47-,. De hoogte van de prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Misschien wilt u steentjes of glitters op uw nagels, of heeft u andere persoonlijke wensen. Neem gerust contact met me op als u meer wilt weten over de prijs. Ik vertel u graag meer.

Maak vandaag nog een afspraak voor babyboom acrylic nails

Het verzorgen van uw nagels is mijn passie. Wilt u ervaren hoe het is om prachtige babyboom acrylnagels te hebben? Maak vandaag nog een afspraak bij mijn nagelstudio en geniet van prachtige nagels. Het is helemaal aan u! Babyboom acrylnagels met glitter, steentjes, kort, lang, in een bepaalde kleur… Neem een kijkje in mijn foto album en bewonder mijn werk als passievolle nagelstyliste. Als u een vraag heeft over wat ik voor u kan betekenen kunt u altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Bel of Whatsapp gerust naar 06-58909241 of vul het contactformulier in!

Maak een afspraak