Salonregels Ashley-Nails

barok-leftlogobarok-right

                                                                          Salonregels

Persoonsgegevens & privacy!
De klant zal voordat de eerste behandeling plaats vindt gevraagd worden om haar gegevens in te vullen. De klantenformulier blijft in bezit van Ashley-Nails en zal onder geen enkele omstandigheden aan derden worden gegeven. En behandeld de vertrouwelijke gegevens van de klant volgens de richtlijnen in de A.V.G. (GDPR General Data Protection Regulation, zie meer informatie bij Algemene Voorwaarden.) Ook ben ik verplicht tot geheimhouding van alle informatie wat de klant met mij bespreekt.

Leeftijd voor het plaatsen van kunstnagels
18 jaar (vanaf 16 jaar met toestemming van de ouder/verzorger.) Dames tot en met 21 jaar blijvend korting (Legitimatiebewijs verplicht).

Hygiëne!
Elke klant krijgt een persoonlijk vijlen set, de vijlen set wordt dan apart met de naam van de klant bewaart bij Ashley-Nails.
Dit i.v.m. hygiëne en gezondheid om de kans op huidirritatie en kruisbesmetting te voorkomen, zodat de klanten en ikzelf geen risico’s lopen door een bezoek aan mijn nagelsalon.
Ook wordt er bij iedere klant een schone gastendoek gebruikt en zijn alle materialen gedesinfecteerd met Barbicide (zie Barbicide bij Info voor meer informatie.)
De behandeling zal worden stopgezet indien ik de aanwezigheid van een schimmel of bacteriële infectie zal op merken. U wordt dan doorverwezen naar uw huisarts.

Alleen gezonde nagels!
Ashley-Nails is niet gespecialiseerd in nagels die niet gezond en/of beschadigt zijn, en behandelt daarom alleen gezonde nagels.

Beschadiging(en) of diefstal!
Ashley-Nails heeft het recht van de klant een schadevergoeding te eisen indien de klant meubilair, apparatuur of producten (expres) beschadigd. Diefstal zal altijd gemeld worden bij de politie.

Betalingen & Garantie
U dient na de behandeling van uw nagels per pin of á contant te voldoen in de salon. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar pin. Maar als u contant betaald is het ook geen probleem, maar dan wel graag gepast i.v.m. geen wisselgeld in het salon. Hierna krijgt 1 week garantie op uw kunstnagels.

Garantie vervalt als:
01- u uw kunstnagels opzettelijk beschadigd/afgebroken heeft.
02- u nagelbijter bent.
03- u de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelsalon!
04- u zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
05- u zonder handschoenen in de tuin heeft gewerkt.
06- u andere producten dan door de nagelstyliste geadviseerd heeft gebruikt voor het onderhoud van de kunstnagels.
07- u de adviezen voor noodzakelijk onderhoud van de kunstnagels zoals ik u heb beschreven, niet heeft opgevolgd.
08- u het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
09- u zwanger bent. De zwangerschap veranderd de hormoonspiegel wat invloed kan hebben op uw kunstnagels.
10- u bepaalde medicijnen/ziekte heeft die van invloed is op het behouden van de kunstnagels.
11- u steentjes, nail art heeft.
12- u dingen heeft geopend waar normaal gesproken uw nagels ook van zouden breken.
13- u werk doet waardoor u lucht onder uw kunstnagels zou kunnen krijgen bijvoorbeeld: bij het typen op een toetsenbord. Want hierdoor stoot u als het ware Luchtrandjes onder uw kunstnagels en hetzelfde geldt ook voor het tikken met de kunstnagels op bijvoorbeeld: de tafel.

Behandeling
I.v.m. de voorbereidingen van uw natuurlijke nagels bij een nieuwe set kunstnagels, nabehandeling of Nail Art kan het voorkomen dat de behandeling wat langer kan duren. Want kwaliteit kost immers tijd.
En hebt u meer dan 3 nagels eraf of zelf geplakt met seconde lijm of wat voor lijm dan ook, dan hanteer ik de prijs van een nieuwe set kunstnagels i.v.m. materiaalkosten.

Afspraak maken, verzetten, annuleren of te laat in de salon!
Afspraak kunt u maken via online reserveren (www.ashley-nails.nl), bellen, WhatsAppen of sms’en.
Afspraken verzetten of annuleren dient u uiterlijk 24 uur voor uw afspraak door te geven.
Is dit niet het geval dan zal er bij annulering het schuldige bedrag bij u in rekening worden gebracht. Dit geldt ook als u 10 minuten later bent dan de afgesproken tijd in de salon. Er wordt namelijk tijd voor u gereserveerd. Dit geldt ook als u 10 minuten later bent dan de afgesproken tijd in de salon. Er worden geen afspraken gemaakt, verzet of geannuleerd via Facebook of e-mail.

Nabehandeling* & afspraak maken
Nabehandeling* is noodzakelijk om de 2 á 3 weken en is uiterlijk geldig tot 3 weken na het plaatsen van een nieuwe set kunstnagels of nabehandeling. Na 3 weken wordt de prijs van de nieuwe set in rekening gebracht. U dient het liefst meteen een afspraak te maken als u met uw behandeling klaar bent, zo bent u zeker van uw volgende afspraak. Ook zult u altijd een bevestiging van mij ontvangen, is dit niet het geval neemt u dan contact op.

Gebruik van uw GSM!
A.U.B. geen gebruik maken van uw mobiel tijdens de behandeling i.v.m. beschadigingen aan uw kunstnagels. Wel doen op eigen risico.

Geen derden, kinderen, huisdieren of kostbare spullen in de salon!
I.v.m. de kleine ruimte, gevaarlijke stoffen, producten en instrumenten waarmee er gewerkt wordt dit niet toegestaan in de salon. Dus zorg daarom altijd voor een oppas! En laat uw kostbare spullen thuis!

Eten, drinken en roken!
I.v.m. vettigheid, gele verkleuring, nicotine-aanslag en loslatende kunstnagels is dit niet toegestaan.

Bij het niet opvolgen van de salonregels/voorwaarden vervalt uw garantie en kan de doorgang van uw afspraak worden geweigerd.
Ashley-Nails behoud het recht om behandelingen, prijzen & salonregels te allen tijden te wijzigen.

 

Bij Ashley-Nails is een behandeling uitsluitend op afspraak, het is dan ook niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Ashley-Nails
Sappemeerstraat 20
6835 DP Arnhem (Vredenburg)
E-mail: info@ashley-nails.nl
KvK-nummer: 64371077

Ashley-Nails is van maandag t/m vrijdag telefonisch/WhatsApp/sms bereikbaar van 09:00 tot 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 20:00 en zal dan ook al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen die na deze werktijden gesteld worden, zullen dan ook de eerstvolgende werkdag beantwoord worden.

WhatsApp: 06-589 09 241
Mobiel: 06-589 09 241
(Bij geen gehoor spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in of u stuurt een WhatsApp of SMS, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Openingstijden Ashley-Nails
Maandag       09:00 tot 15:00 – 17:30 tot 21:00
Dinsdag         09:00 tot 15:00 – 17:30 tot 21:00
Woensdag     09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Donderdag    09:00 tot 15:00 – 17:30 tot 21:00
Vrijdag           09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Zaterdag                        09:30 – 13:30
Zondag                          GESLOTEN!

Afwijkende openingstijden & feestdagen bij Ashley-Nails
5 december Sinterklaas gesloten.
24 december gesloten.
25 december 1ste kerstdag gesloten.
26 december 2de kerstdag gesloten.
31 december oudejaarsdag gesloten.
01 januari nieuwjaarsdag gesloten.
02 januari gesloten.
03 januari gesloten.

Ashley-Nails is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken, en is op loopafstand minder dan 3 minuten.

Komt u met eigen vervoer dan is er volop gratis parkeer gelegenheid, dus u betaalt niks extra’s om te parkeren, u betaalt alleen voor uw nagels.