Acrylnagels Arnhem laat u zetten bij mij!

Wilt u graag acryl nagels in Arnhem laten zetten bij een erkende nagelstudio? Ashley-Nails heet u van harte welkom. Ik ben mijn nagelstudio begonnen vanuit mijn passie voor het plaatsen van acryl nagels. Na jaren ervaring en veel tevreden klanten, help ik ook u graag verder aan een mooi setje acryl nagels. Deze vorm van kunstnagels passen bij vrijwel iedere gelegenheid, u kunt ze namelijk zo opvallend of zo neutraal mogelijk houden als u zelf wilt. Een ding is zeker: ze staan bij iedereen prachtig! Bij mij heeft u de keuze uit een heleboel kleuren en stijlen. Stem dit bijvoorbeeld af op een bepaalde gelegenheid, een seizoen of op uw lievelings tint van dat moment. Heeft u bijvoorbeeld een leuk feestje in het vooruitzicht, waarbij u een speciale outfit aantrekt? Met mooie acryl nagels maakt u het plaatje compleet! Naast de keuze uit een divers kleurenpalet, kunt u de nagel ook versieren met bijvoorbeeld glitters. Ik denk graag met u mee en voorzie u van een setje kunstnagels waar u weken van kunt genieten.

Acryl nagels in Arnhem van hoge kwaliteit

Het laten zetten van acryl nagels kunt u het beste overlaten aan een professional. U bent dan verzekerd van het allermooiste resultaat! Ik heb veel ervaring met het plaatsen van acryl nagels in Arnhem en kan u dan ook garanderen dat u naar huis gaat met een prachtig setje kunstnagels. Bent u nieuwsgierig naar hoe het zetten van dit type nagel precies werkt? Ik leg het u graag uit! Acryl bestaat uit een vloeistof en een mengsel van poeder. Wanneer ik deze twee elementen samenvoeg, vormt dit een kneedbaar bolletje. Ik breng dit aan op uw nagel, maar eerst zorg ik dat uw handen goed zijn gedesinfecteerd. Tevens duw ik uw nagelriemen goed terug en ik vijl uw nagels lichtjes. Na het aanbrengen van de acryl op uw nagels, zult u zien dat deze hard in de buitenlucht. Is het voldoende gedroogd? Dan ga ik aan de slag met de laatste stappen! Ik vijl de nagels mooi af en zal ze tot slot afwerken met top gel. Het resultaat? Prachtige acryl nagels om van te genieten!

Waarom acryl nagels in Arnhem bij mij?

Waarom u nu acryl nagels in Arnhem zou laten zetten bij Ashley-Nails vertel ik u graag aan de hand van een aantal voordelen:

  • Bij Ashley-Nails krijgt u acryl nagels van mooie kwaliteit
  • Ik denk graag met u mee over ontwerpen!
  • U heeft de keuze uit veel kleuren en extra mogelijkheden
  • Ik werk altijd volgens zeer strikte hygiënische richtlijnen
  • Ashley-Nails is zeer betaalbaar: ook voor studenten!
  • Ik heb veel ervaring
  • U kunt weken genieten van uw nieuwe kunstnagels!
  • U kunt zowel doordeweeks, als in de avond en in het weekend op afspraak komen
  • Veel tevreden klanten gingen u voor!

Bij Ashley-Nails is een behandeling uitsluitend op afspraak, het is dan ook niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Maak een afspraak