Acrylnagels Arnhem laat u zetten bij mij!

Wilt u graag acryl nagels in Arnhem laten zetten bij een erkende nagelstudio? Ashley-Nails heet u van harte welkom. Ik ben mijn nagelstudio begonnen vanuit mijn passie voor het plaatsen van acryl nagels. Na jaren ervaring en veel tevreden klanten, help ik ook u graag verder aan een mooi setje acryl nagels. Deze vorm van kunstnagels passen bij vrijwel iedere gelegenheid, u kunt ze namelijk zo opvallend of zo neutraal mogelijk houden als u zelf wilt. Een ding is zeker: ze staan bij iedereen prachtig! Bij mij heeft u de keuze uit een heleboel kleuren en stijlen. Stem dit bijvoorbeeld af op een bepaalde gelegenheid, een seizoen of op uw lievelings tint van dat moment. Heeft u bijvoorbeeld een leuk feestje in het vooruitzicht, waarbij u een speciale outfit aantrekt? Met mooie acryl nagels maakt u het plaatje compleet! Naast de keuze uit een divers kleurenpalet, kunt u de nagel ook versieren met bijvoorbeeld glitters. Ik denk graag met u mee en voorzie u van een setje kunstnagels waar u weken van kunt genieten.

Acryl nagels in Arnhem van hoge kwaliteit

Het laten zetten van acryl nagels kunt u het beste overlaten aan een professional. U bent dan verzekerd van het allermooiste resultaat! Ik heb veel ervaring met het plaatsen van acryl nagels in Arnhem en kan u dan ook garanderen dat u naar huis gaat met een prachtig setje kunstnagels. Bent u nieuwsgierig naar hoe het zetten van dit type nagel precies werkt? Ik leg het u graag uit! Acryl bestaat uit een vloeistof en een mengsel van poeder. Wanneer ik deze twee elementen samenvoeg, vormt dit een kneedbaar bolletje. Ik breng dit aan op uw nagel, maar eerst zorg ik dat uw handen goed zijn gedesinfecteerd. Tevens duw ik uw nagelriemen goed terug en ik vijl uw nagels lichtjes. Na het aanbrengen van de acryl op uw nagels, zult u zien dat deze hard in de buitenlucht. Is het voldoende gedroogd? Dan ga ik aan de slag met de laatste stappen! Ik vijl de nagels mooi af en zal ze tot slot afwerken met top gel. Het resultaat? Prachtige acryl nagels om van te genieten!

Waarom acryl nagels in Arnhem bij mij?

Waarom u nu acryl nagels in Arnhem zou laten zetten bij Ashley-Nails vertel ik u graag aan de hand van een aantal voordelen:

  • Bij Ashley-Nails krijgt u acryl nagels van mooie kwaliteit
  • Ik denk graag met u mee over ontwerpen!
  • U heeft de keuze uit veel kleuren en extra mogelijkheden
  • Ik werk altijd volgens zeer strikte hygiënische richtlijnen
  • Ashley-Nails is zeer betaalbaar: ook voor studenten!
  • Ik heb veel ervaring
  • U kunt weken genieten van uw nieuwe kunstnagels!
  • U kunt zowel doordeweeks, als in de avond en in het weekend op afspraak komen
  • Veel tevreden klanten gingen u voor!

Bij Ashley-Nails is een behandeling uitsluitend op afspraak, het is dan ook niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Ashley-Nails
Sappemeerstraat 20
6835 DP Arnhem (Vredenburg)
E-mail: info@ashley-nails.nl
KvK-nummer: 64371077

Ashley-Nails is van maandag t/m vrijdag telefonisch/WhatsApp/sms bereikbaar van 09:00 tot 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 20:00 en zal dan ook al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen die na deze werktijden gesteld worden, zullen dan ook de eerstvolgende werkdag beantwoord worden.

WhatsApp: 06-589 09 241
Mobiel: 06-589 09 241
(Bij geen gehoor spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in of u stuurt een WhatsApp of SMS, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Openingstijden Ashley-Nails
Maandag       09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Dinsdag         09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Woensdag     09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Donderdag    09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Vrijdag           09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Zaterdag                        09:30 – 13:30
Zondag                          GESLOTEN!

Afwijkende openingstijden & feestdagen bij Ashley-Nails
5 december gesloten.
24 december gesloten.
25 december 1ste kerstdag gesloten.
26 december 2de kerstdag gesloten.
31 december oudejaarsdag gesloten.
01 januari nieuwjaarsdag gesloten.
02 januari gesloten.
03 januari gesloten.

Ashley-Nails is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken, en is op loopafstand minder dan 3 minuten.

Komt u met eigen vervoer dan is er volop gratis parkeer gelegenheid, dus u betaalt niks extra’s om te parkeren, u betaalt alleen voor uw nagels.

Maak een afspraak