Prachtige acrylnagels zetten bij Ashley-Nails

Acrylnagels zetten van prachtige kwaliteit? Hiervoor bent u bij Ashley-Nails in de omgeving Arnhem geheel aan het juiste adres. Ashley-Nails is ontstaan uit de passie voor het zetten van acrylnagels bij onder andere vriendinnen. Inmiddels heb ik al vele tevreden klanten mogen helpen aan prachtig, verzorgde kunstnagels om mee voor de dag te komen! Bij mij krijgt u al in één behandeling prachtige en verzorgde kunstnagels. Of u nu een elegante, een neutrale of een meer opvallende look wilt: ik luister naar uw wensen. Is het winter en wilt u uw acrylnagels op dit seizoen afstemmen? Dat kan! Kies dan voor een wat donkerdere, aardse tint. Is het voorjaar en laat de zon zich steeds meer zien? Door dit als vrolijke tint in uw acrylnagels terug te laten komen bent u helemaal lente-proof! U kiest zelf welke kleur het best bij u past. Ook wanneer u bijvoorbeeld acrylnagels wilt laten zetten voor een speciale gelegenheid. Ik denk graag met u mee!

Voordelen van acrylnagels zetten bij mij

Wilt u graag de voordelen weten van het laten zetten van acrylnagels bij Ashley-Nails? Bekijk onderstaand rijtje eens:

  • Acrylnagels van hoogstaande kwaliteit
  • Afgestemd op uw wensen
  • Wekenlang genieten van uw mooie, nieuwe kunstnagels!
  • Er wordt gewerkt met betaalbare tarieven: dus ook geschikt voor studenten!
  • Hygiëne staat hoog in het vaandel
  • U krijgt altijd uw persoonlijke set met vijlen
  • Flexibele afspraak opties: zowel doordeweeks, als in de avonden en het weekend!

Hoe werkt het zetten van acrylnagels?

Het laten zetten van acrylnagels vereist een bepaalde kunde en ervaring. Bij Ashley-Nails heeft u de garantie op beide aspecten! Acryl bestaat uit twee elementen: een mengsel van poeder en een vloeistof. Deze elementen hechten samen tot een kneedbaar bolletje. Voor de acrylnagels bij u gezet worden, worden uw handen eerst goed gedesinfecteerd. Ook worden de nagelriemen teruggeduwd en uw nagels lichtjes gevijld. Is de acryl eenmaal aangebracht? Dan hard deze uit in de buitenlucht. Wanneer de acryl eenmaal voldoende gedroogd is, worden uw nagels tot slot mooi gevijld en voorzien van top gel. U kunt hierna weken genieten van het prachtige resultaat!

Een afspraak maken voor acrylnagels zetten

Wilt u graag een afspraak maken voor het laten zetten van acrylnagels bij Ashley-Nails. U bent van harte welkom! Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen kunt u bij mij zowel doordeweeks, als in de avonden of in het weekend een afspraak maken. Neem bijvoorbeeld telefonisch contact op, reserveer online of stuur een bericht per WhatsApp. Komt u met de auto? Dan heeft u de keuze uit voldoende parkeermogelijkheid waar u niet voor hoeft te betalen! Maar ook wanneer u met het openbaar vervoer komt is Ashley-Nails prima te bereiken. Heeft u vragen over het laten zetten van acrylnagels? Neem gerust contact op. Ik probeer uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Maak een afspraak