Blog

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-02-2018

De Babyboom (de nieuwe French) kunstnagels is een echte trend die inmiddels is uitgegroeid tot een blijver bij mij in de nagelsalon.

In plaats van een French Manicure te hebben met een duidelijke smile line, is deze stijl meer vloeiend: wit en roze lopen in elkaar over waardoor je een prachtige, natuurlijke look krijgt.

Wanneer ik aan mijn klanten vraag waarom ze voor deze Babyboom kunstnagel set kiezen, zeggen ze allemaal dat het mooie natuurlijke uitziende kunstnagels zijn. En dat ze zich niet druk hoeven te maken over welke kleur outfit ze aandoen, want de Babyboom kunstnagels match bij alle kleuren outfits.

Bovendien past de Babyboom kunstnagels bij elke leeftijd of je nu 16 of 65 bent.

Dus dames kom een keertje langs voor een mooie Babyboom kunstnagel set !!!

 

 

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-01-2018

Sommige dames hebben moeite met hun nagels om ze mooi te lakken, terwijl dat helemaal niet zo moeilijk is.

Ik ga in het kort uitleggen hoe jullie je eigen nagels mooi kunnen lakken.

Zet het kwastje op het midden van jouw nagel neer en strijk de nagellak zonder druk naar je toe. Hiermee verdeel je de nagellak en krijg je een mooie egale strook.

Ga dan terug naar het midden en duw (niet te veel druk) de nagellak naar de nagelriem toe. Door het uitwaaieren van het kwastje wordt vanzelf een vorm gemaakt die vergelijkbaar is met de vorm van jouw nagelriem. Trek dan vervolgens het kwastje weer terug naar je toe.

Zet dan het kwastje aan de zijkant van de nagel, en trek het kwastje zowel links als recht naar je toe.

En je hebt mooie gelakte nagels.

 

 

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-12-2017

Weten jullie dat er verschillende wegwerphandschoenen zijn en maar één de beste is die je voor de behandelingen kunt gebruiken in de salon? Het belangrijkste is het soort materiaal waarvan de wegwerphandschoenen gemaakt zijn.

Zo heb je de Latex wegwerphandschoenen, omdat er veel voorkomende latexallergieën zijn zowel onder de nagelstyliste als onder de klanten wordt het gebruik van latex wegwerphandschoenen sterk afgeraden.

Het maïsmeelpoeder dat aan de binnenzijde zit wat het aantrekken van de handschoenen vergemakkelijkt, bevat namelijk minuscule latexdeeltjes die in de ruimte blijven zweven.

Zo heb je ook Vinyl of Polyvinyl wegwerphandschoenen deze zijn sterker dan de latex, maar ze zijn niet bestand tegen de chemicaliën die bij de werkzaamheden van kunstnagels worden gebruikt. Wel kun je ze gebruiken bij schoonmaakwerkzaamheden.

En dan komen we nu bij de juiste optie: Nitril wegwerphandschoenen. Dit zijn voor de nagelsalons de juiste wegwerphandschoenen, omdat het 98% bescherming biedt tegen de chemicaliën en geeft geen allergische reacties.

Zorg er wel voor dat je altijd een goed passende maat aantrekt. Omdat je bij te grote wegwerphandschoenen te weinig grip hebt en te kleine wegwerphandschoenen scheuren snel, vooral als je lange puntige gevijlde nagels hebt.

En niet te vergeten, het is belangrijk dat voor iedere klant een nieuwe set wegwerphandschoenen gebruikt word ook al lijken ze nog heel.

 

 

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-11-2017

Wisten jullie dat de natuurlijke nagel bij mensen tussen de 20 en 40 jaar het snelst groeien. Maar naarmate men ouder wordt, neemt het groeitempo helaas af.

Gemiddeld groeit de natuurlijke nagel zo’n 0,5 tot 1,2 mm per week of 4 centimeter per jaar. Het duurt dan ook ongeveer 5 tot 6 maanden voordat de natuurlijke nagel van de matrix tot aan de free edge is uitgegroeid tot een mooie egale natuurlijke nagel.

En dat tijdens de zwangerschap en in de zomer de natuurlijke nagels sneller groeien dan in de winter.

Als je de natuurlijke nagels regelmatig polijst of als er kunstnagels opgezet worden dan wordt de groei van de natuurlijke nagels gestimuleerd. En dat komt doordat de doorbloeding van de matrix gestimuleerd wordt door de vijlbewegingen.

Dus bij deze weer een paar nieuwe weetjes voor degene die het nog niet wisten.

 

 

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-10-2017

Klanten met diabetes (suikerziekte) die toch een set kunstnagels willen is liever een NOOO!

Waarom, omdat mensen met suikerziekte extra gevoelig zijn voor ontstekingen. Dat komt doordat bacteriën en schimmels versneld groeien door de toegenomen hoeveelheid suiker in het bloed.

Ook kunnen suikerpatiënten gevoelsstoornissen hebben, zodat kleine wondjes niet tijdig worden opgemerkt.

En omdat het genezingsproces van eventuele wondjes bij een diabetespatiënt en vooral bij patiënten met een ernstige diabetes langzamer verloopt en zelfs juist verergert dan bij een gezonde klant is het beter om als nagelstyliste geen kunstnagels te zetten. Want tijdens het zetten van kunstnagels kun je altijd wel een keer uitschieten met de nagelvijl waardoor je een wondje kunt krijgen.

 

 

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-09-2017

Nagelriemen weg knippen? Don’t!

Regelmatig hoor ik van een klanten ‘Oooo knip jij mijn nagelriemen niet weg, dat werd altijd wel gedaan door mijn vorige nagelstyliste’. Of….. ‘Ik knip altijd mijn nagelriemen weg omdat ik het lelijk vind, kan jij dat nu ook voor mij doen’?

Antwoord is: ABSOLUUT NIET!!!

De nagelriem beschermd de matrix tegen het indringen van vuil zodat je geen infectie kan oplopen. De matrix is een sterk doorbloed gebied waarin de cellen worden aangemaakt voor een mooie egale natuurlijke nagel.

Dus als je je nagelriemen weg knipt of weg snijdt dan creëer je een opening waardoor de bacteriën, virussen en schimmels vrij spel hebben om in de matrix te gaan en de matrix permanent te beschadigen. Met als gevolgd een ontsteking waardoor de natuurlijke nagel niet goed meer kan uitgroeien tot een mooie egale nagel.

Wat je wel met liefde kan doen voor je nagelriemen is deze met een goede nagelriemolie verzorgen. En bij dagelijks gebruik van deze nagelriemolie zullen losse velletjes, gescheurde of gebarsten nagelriemen genezen. En krijg je er mooie egale nagelriemen voor terug .

Dus Lady’s de nagelriemen laten we mooi zitten en nooit meer de nagelriemen zelf knippen of weg laten knippen.

 

 

Dag Lady’s,

Blog van de maand 01-08-2017

Er zijn toch nog wat klanten die tijdens de behandeling van hun nagels een lekker bakje koffie, thee, glaasje drinken, eten of een sigaretje zouden willen nuttigen.

In deze blog leg ik beknopt uit waarom het van groot belang is mijn salonregels in acht te nemen.

Tijdens de behandeling komen er vijlstof en chemische dampen vrij, en als er dan eten of drinken staat komt dat hierin terecht. Wanneer je dat nuttigt zal dat per direct in je lichaam terecht komen, en eventueel schade aanrichten. Ook kan eten en drinken tijdens de behandeling ervoor zorgen dat de aanhechting van jouw kunstnagels niet goed zal zijn met loslaten als gevolg. En dat is iets wat ik natuurlijk wil voorkomen door eten en drinken in mijn nagelsalon niet toe te staan.

Roken in mijn nagelsalon of tijdens de behandeling is niet toegestaan om de volgende redenen:
-Roken in mijn nagelsalon is niet toegestaan i.v.m. nicotine aanslag.
-Veel nagelproducten zijn licht ontvlambaar.
-Roken tijdens de behandeling (nicotine-aanslag) kan er voor zorgen dat de aanhechting van jouw kunstnagels niet goed kan zijn en met loslaten als gevolg.

Tot slot is het heel belangrijk dat ik consequent de salonregels blijf doorvoeren, alleen op deze manier maak ik een veilige en hygiënische plek voor zowel de klant en voor mezelf.

Bij Ashley-Nails is een behandeling uitsluitend op afspraak, het is dan ook niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Ashley-Nails
Sappemeerstraat 20
6835 DP Arnhem (Vredenburg)
E-mail: info@ashley-nails.nl
KvK-nummer: 64371077

Ashley-Nails is van maandag t/m vrijdag telefonisch/WhatsApp/sms bereikbaar van 09:00 tot 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 20:00 en zal dan ook al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen die na deze werktijden gesteld worden, zullen dan ook de eerstvolgende werkdag beantwoord worden.

WhatsApp: 06-589 09 241
Mobiel: 06-589 09 241
(Bij geen gehoor spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in of u stuurt een WhatsApp of SMS, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Openingstijden Ashley-Nails
Maandag       09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Dinsdag         09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Woensdag     09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Donderdag    09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Vrijdag           09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Zaterdag                        09:30 – 13:30
Zondag                          GESLOTEN!

Afwijkende openingstijden & feestdagen bij Ashley-Nails
5 december gesloten.
24 december gesloten.
25 december 1ste kerstdag gesloten.
26 december 2de kerstdag gesloten.
¹31 december oudejaarsdag gesloten.
01 januari nieuwjaarsdag gesloten.
02 januari gesloten.
03 januari gesloten.

 

Ashley-Nails is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken, en is op loopafstand minder dan 3 minuten.

Komt u met eigen vervoer dan is er volop gratis parkeer gelegenheid, dus u betaalt niks extra’s om te parkeren, u betaalt alleen voor uw nagels.