Noodzakelijk Onderhoud Ashley-Nails

Allergische reacties
Ondanks de zorgvuldigheid van de fabrikanten kunt u een allergische reactie krijgen van nagelproducten. Het is belangrijk om te weten of u inderdaad een allergie hebt. Vraag ook dan advies aan uw nagelstyliste. Allergische reacties kenmerken zijn rode plekken, jeuk en zwelling rond de kunstnagels, of irritatie rondom de ogen en de mond. Geef dit zo snel mogelijk door aan uw nagelstyliste als u last heeft van deze symptomen.

Base-coat
Gebruik altijd een base-coat onder uw nagellak om verkleuring te voorkomen.

Beschadiging en/of wond aan uw kunstnagel/natuurlijke nagel bij de nagelriemen, zijwallen, kunstnagel of natuurlijke nagel zelf
Als u een beschadiging of een wond aan uw kunstnagel/natuurlijke nagel heeft, dan is het los peuteren of stukjes er vanaf trekken uit den boze! Dit gaat niet alleen ten koste van uw kunstnagel, maar het kan ook uw natuurlijke nagel eronder beschadigen, wat erg pijnlijk kan zijn. Heeft u een beschadiging waardoor u een wond heeft gekregen, ontsmet de wond dan heel goed met bijv. Sterilon en doe er dan een pleister op zodat de wond stevigheid heeft en tot rust kan komen en kan helen, heel erg belangrijk. Maak dan meteen een afspraak bij Ashley-Nails zodat de nagelstyliste het één en ander met u door kan nemen. Zodat de kunstnagel snel gerepareerd kan worden en uw natuurlijke nagel weer kan helen.

 

Broedplaats voor bacteriën
Bij zowel korte als lange kunstnagels is het heel belangrijk om ook goed de onderkant schoon te houden. Dit is namelijk een broedplaats voor bacteriën. Schoonhouden gaat het makkelijkst met een bruistablet (Steradent) of een manicure borsteltje met wat tandpasta.

Handschoenen
Ook chemische schoonmaakmiddelen beschadigen uw kunstnagels of zorgen ervoor dat u kunstnagels loslaten. Daarom wordt er bij Ashley-Nails geadviseerd om bijv. huishoudhandschoenen aan te trekken, wanneer u in huis of tuin met deze middelen aan het werk gaat. Middelen als terpentine, antical en andere schoonmaakmiddelen zijn funest voor uw kunstnagel.

Juwelen
Kunstnagels bestaan uit kunststof. Het zijn dus geen brief of flessenopeners dus gebruik uw kunstnagels niet als gereedschap maar als juwelen.

Luchtrandjes
Door stoten, peuteren, medicijnen, stress, zwangerschap, schoonmaakmiddelen menstruatie, hormonen, enz. kunnen luchtrandjes onder de kunstnagels ontstaan. Wanneer u dit opmerkt is het raadzaam om uw kunstnagels eerder bij te laten werken en vooral niet aan de randjes te gaan peuteren of zelf te gaan plakken met seconde lijm of wat voor lijm dan ook. Hierdoor wordt het alleen maar erger en duurt de behandeling veel langer en de garantie vervalt dan!!!

Nagelriemolie
Breng dagelijks nagelriemolie aan op de kunstnagels en de nagelriemen. Dit helpt tegen (harde) droge nagelriemen, kloven, losse velletjes en is voedend voor zowel de kunstnagels als de huid er omheen. De olie legt een filter over de kunstnagel waardoor water geen kans krijgt deze uit te drogen.

Nabehandeling
In verband met het doorgroeien van uw natuurlijke nagels onder de kunstnagels, is het noodzakelijk dat u om de 2 á 3 weken onderhoud laat plegen. Beschadigingen worden gerepareerd en uitgroei wordt bijgewerkt, zodat uw kunstnagels in goede condities blijven en weer in balans gebracht worden. Ook voorkomt u het scheuren en breken van de kunstnagel.

Nagellakremover
Gebruik uitsluitend speciale nagellakremover (zonder aceton). Nagellakremover met aceton zal uw kunstnagels zwaar beschadigen, of geheel doen loslaten en het tast de kunstnagels aan. Hierdoor zullen uw natuurlijke nagels uitdrogen en er slechter uit gaan zien.

Stoten
Als u regelmatig uw nagels stoot, dan zijn deze waarschijnlijk te lang voor u. Kunstnagels kunnen absoluut niet tegen het knippen met een nagelknipper of schaar. Ze zullen dan waarschijnlijk barsten of scheuren en je eigen nagelplaat beschadigen. Gebruik altijd een speciale vijl voor het inkorten van uw kunstnagels.

Verkleuringen van de nagels
Door het gebruik van zonnebrandcrème, foundation, tanninglotion en de bodylotion met lichte tanning, haarverf, roken, specerijen, kruiden, UV stralen van de zon enz. kunnen uw kunstnagels gaan verkleuren. En sommige handcrèmes, bodylotion en huidolie kunnen ingrediënten bevatten die de glans van de kunstnagels dof maken en dus uiteindelijk de kunstnagels vuil maken!

Verwijderen van de kunstnagels
Trek de kunstnagel nooit van uw eigen nagels af dit kan schade veroorzaken aan de natuurlijke nagel.
Uw nagelstyliste kan de kunstnagel op de juiste wijze voor u verwijderen.

Zijkanten
Gebruik zoveel mogelijk de zijkanten van uw handen en vingers, bijvoorbeeld bij het opmaken van het bed en de was doen.

Wanneer u zich aan deze tips houdt zult u veel plezier hebben van uw kunstnagels!

 
Bij Ashley-Nails is een behandeling uitsluitend op afspraak, het is dan ook niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Ashley-Nails
Sappemeerstraat 20
6835 DP Arnhem (Vredenburg)
E-mail: info@ashley-nails.nl
KvK-nummer: 64371077

Ashley-Nails is van maandag t/m vrijdag telefonisch/WhatsApp/sms bereikbaar van 09:00 tot 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 20:00 en zal dan ook al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen die na deze werktijden gesteld worden, zullen dan ook de eerstvolgende werkdag beantwoord worden.

WhatsApp: 06-589 09 241
Mobiel: 06-589 09 241
(Bij geen gehoor spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in of u stuurt een WhatsApp of SMS, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Openingstijden Ashley-Nails
Maandag       09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Dinsdag         09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Woensdag     09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Donderdag    09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Vrijdag           09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Zaterdag                        09:30 – 13:30
Zondag                          GESLOTEN!

Afwijkende openingstijden & feestdagen bij Ashley-Nails
5 december gesloten.
24 december gesloten.
25 december 1ste kerstdag gesloten.
26 december 2de kerstdag gesloten.
31 december oudejaarsdag gesloten.
01 januari nieuwjaarsdag gesloten.
02 januari gesloten.
03 januari gesloten.

Ashley-Nails is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken, en is op loopafstand minder dan 3 minuten.

Komt u met eigen vervoer dan is er volop gratis parkeer gelegenheid, dus u betaalt niks extra’s om te parkeren, u betaalt alleen voor uw nagels.