Ashley-Nails: uw nagelstudio in Arnhem voor prachtige kunstnagels

Ashley-Nails is uw nagelstudio in Arnhem voor prachtige kunstnagels om keer op keer van te genieten! Uw handen zijn als uw visitekaartje.

Gedurende een dag laat u ze veel aan de buitenwereld zien. Of u nu voor het eerst met iemand kennismaakt, aan het afrekenen bent bij de kassa of de persoon bent áchter de kassa. Met mooie, nette en verzorgde nagels geeft u een elegante indruk af. Het is heel begrijpelijk dat u zelf wellicht geen tijd kunt vinden om uw nagels goed bij te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook wel lekker om uzelf zo nu en dan even in de watten te laten leggen door naar een nagelstudio in Arnhem te gaan. Bij Ashley-Nails kunt u terecht voor diverse soorten kunstnagels: van acryl tot aan babyboom nagels. Met mijn behandelingen kunt u altijd goed voor de dag komen!

Dé nagelstudio in Arnhem voor iedere gelegenheid

Of u nu graag voor alledag met mooie verzorgde nagels rondloopt, of voor een speciaal moment: Ashley-Nails is uw nagelstudio in Arnhem voor iedere gelegenheid. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort trouwen? Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd. Bij die prachtige ring horen natuurlijk net zulke mooie nagels. Zo straalt u van top tot teen. Vergeet ook de trouwfoto’s niet. Het hele plaatje kan kloppen, maar als de nagels niet verzorgd zijn, is de foto toch nét iets minder mooi. Bij Ashley-Nails kunt u kiezen voor een bruidsarrangement. Wat dacht u van het laten toepassen van vrouwelijke babyboom nagels? Deze natuurlijk ogende kunstnagels stelen de aandacht niet weg van uw jurk, maar werken juist complimenterend. Pure elegantie! Bent u dol op een iets gewaagdere look? Dan raad ik u de design nagels aan! En wilt u nu, naast uzelf, ook uw bruidsmeisjes, familieleden of vriendinnen trakteren op mooie kunstnagels? Dat kan. Ik geef graag korting op hun nieuwe set. Samen met u zorg ik dat u de mooiste kunstnagels heeft op misschien wel de mooiste dag van uw leven!

Welke diensten bied ik aan?

Bent u benieuwd naar de diensten van Ashley-Nails? Bij mij kunt u terecht voor vele diverse soorten aan prachtige kunstnagels. Wat dacht u van mooie acryl nagels? Het zetten van deze prachtige kunstnagels is mijn passie, ik heb er dan ook al jaren ervaring mee! Laat u verrassen door een breed kleurenpallet die u bijvoorbeeld kunt afstemmen op het seizoen! Van prachtig bordeaux in de herfstmaanden tot fris roze in de lente! Ik help u ook graag verder aan mooie babyboom nagels! Heeft u vragen over een van mijn diensten? Neem dan gerust contact op via bijvoorbeeld de telefoon, online of WhatsApp. Ik reageer zo snel mogelijk!

Kom langs bij de nagelstudio in Arnhem

Ziet u uzelf al rondlopen met bijvoorbeeld mooie en verzorgde babyboom nagels of de meer gewaagde acryl nagels? Neem dan gerust contact op met mijn nagelstudio in Arnhem! Ik ben eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Ook geen probleem. Er is voldoende parkeermogelijkheid en u hoeft geen parkeergeld te betalen. Of u nu doordeweeks, in de avond of in het weekend een afspraak wilt: alles is mogelijk. Een afspraak maken kan per telefoon, door online te reserveren of via WhatsApp. Ik zie u graag bij Ashley-Nails!

 

 

Ashley-Nails
Sappemeerstraat 20
6835 DP Arnhem (Vredenburg)
E-mail: info@ashley-nails.nl
KvK-nummer: 64371077

Ashley-Nails is van maandag t/m vrijdag telefonisch/WhatsApp/sms bereikbaar van 09:00 tot 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 20:00 en zal dan ook al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen die na deze werktijden gesteld worden, zullen dan ook de eerstvolgende werkdag beantwoord worden.

WhatsApp: 06-589 09 241
Mobiel: 06-589 09 241
(Bij geen gehoor spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in of u stuurt een WhatsApp of SMS, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Openingstijden Ashley-Nails
Maandag       09:00 tot 15:00 – 17:30 tot 21:00
Dinsdag         09:00 tot 15:00 – 17:30 tot 21:00
Woensdag     09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Donderdag    09:00 tot 15:00 – 17:30 tot 21:00
Vrijdag           09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Zaterdag                        09:30 – 13:30
Zondag                          GESLOTEN!

Afwijkende openingstijden & feestdagen bij Ashley-Nails
5 december gesloten.
24 december gesloten.
25 december 1ste kerstdag gesloten.
26 december 2de kerstdag gesloten.
31 december oudejaarsdag gesloten.
01 januari nieuwjaarsdag gesloten.
02 januari gesloten.
03 januari gesloten.

Ashley-Nails is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken, en is op loopafstand minder dan 3 minuten.

Komt u met eigen vervoer dan is er volop gratis parkeer gelegenheid, dus u betaalt niks extra’s om te parkeren, u betaalt alleen voor uw nagels.

 

Maak een afspraak