Arnhem nagelstudio

Bent u op zoek in Arnhem naar een nagelstudio? Een plek waar u uzelf even kunt verwennen met ontspanning, terwijl ondertussen uw nagels zo mooi mogelijk gemaakt worden? Dan heet Ashley-Nails u van harte welkom. Het verzorgen van uw nagels is mijn passie! Hierbij sluit ik de uiteindelijk toegepaste stijl compleet aan op uw wensen. Heeft u geen specifieke wensen en geeft u mij carte blanche? Dan inspireer en verras ik u graag met mijn eigen ideeën! Van Ashley-Nails kunt u enkel hoge kwaliteit en uitstekende service verwachten. Zo wordt er bijvoorbeeld enkel gewerkt met het kwalitatief hoge merk Magnetic: een traktatie voor uw handen!

Ontspannen in Arnhem bij nagelstudio

Wilt u even heerlijk ontspannen in Arnhem bij een nagelstudio? Even een moment voor uzelf, waarop u niets hoeft te doen? Ashley-Nails staat voor u klaar. In deze nagelstudio krijgt u binnen een handomdraai de mooiste nagels. U staat er wellicht niet bij stil, maar uw nagels zijn als uw visitekaartje. Gedurende de dag kan iedereen ze zien. Dan mogen ze er wel zo mooi mogelijk bijstaan nietwaar!? Zeker wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke sollicitatie, afspraakje of ander evenement heeft. Zie uw handen en nagels als uw persoonlijke accessoire: de finishing touch. Bij Ashley-Nails kunt u terecht voor vele diverse diensten. Laat bijvoorbeeld mooie en verzorgde kunstnagels zetten, als acryl kunstnagels. Hierbij heeft u de keuze uit diverse tinten. Deze kunt u geheel afstemmen op uw outfit, het seizoen of persoonlijke voorkeur. Uiteraard adviseer ik u in mijn nagelstudio in Arnhem-Zuid graag, indien u dit wenst!

Voordelen van Ashley-Nails

Besluit u uw nagels in Arnhem bij mijn nagelstudio te laten verzorgen? Dan geniet u van diverse voordelen. Ik heb ze hier voor u op een rij gezet:

  • Bij Ashley-Nails wordt u geholpen door een gediplomeerd nagelstyliste
  • U kunt hier terecht voor diverse diensten
  • U krijgt altijd de meest mooie nagels!
  • U geniet uitsluitend van hoogwaardige kwaliteitsproducten én een garantie
  • De nagelstudio is gemakkelijk te bereiken: zowel met het OV als met de auto. Er is voldoende parkeerplek, zonder dat u parkeergeld hoeft te betalen
  • U kunt zowel doordeweeks, als in het weekend of de avonden bij mij terecht
  • Hygiëne staat bij Ashley-Nails hoog in het vaandel
  • Zo krijgt u uw persoonlijke set met vijlen
  • Tot slot hanteer ik betaalbare tarieven: ook voor studenten!

Contact met Arnhem nagelstudio

Wilt u graag uw nagels laten verzorgen in Arnhem bij mijn nagelstudio? Ashley-Nails heet u van harte welkom! U kunt bij mij vooraf een afspraak inplannen. Dit kan bijvoorbeeld per telefoon, online of per Whatsapp. De nagelstudio is geopend in de weekenden, doordeweeks en in de avonduren. Heeft u een vraag en / of een opmerking voor mij? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen! Ik probeer u zo snel mogelijk te woord te staan.