FAQ

Zijn kunstnagels slecht?Dit is een vraag dat vaak voorkomt, veel mensen denken namelijk dat kunstnagels slecht zijn voor de natuurlijke nagel. Deze gedachte komt voort uit de klacht dat de natuurlijke nagel heel zwak en dun zouden zijn nadat de kunstnagels is verwijderd. De natuurlijke nagels zijn dan zacht, en dat komt door het dragen van de kunstnagel. Het duurt dan ook enkele dagen voordat het vochtbalans is hersteld. Wanneer het vochtbalans weer op pijl is zult u merken dat uw nagel al weer een stuk steviger aan voelt.

Kunstnagels zijn veel steviger en harder dan de natuurlijke nagels en daar raakt u snel aan gewend. De natuurlijke nagel lijkt daarom veel zwakker wanneer de kunstnagel is verwijderd. Dat betekend echter niet dat uw nagels niet dunner kunnen zijn waardoor ze zwakker worden, maar dit is van een aantal factoren afhankelijk.

Bij de voorbereiding van de natuurlijke nagels om een nieuwe set kunstnagels te zetten word de natuurlijke nagel altijd gevijld. Bij deze handeling wordt alleen de glans van het oppervlak verwijderd en zal er dus nooit veel dikte van de natuurlijke nagel verloren gaan. Ga daarom ook nooit zelf op uw natuurlijke nagel vijlen. En hoe u met uw kunstnagels “omgaat” is ook van belang, dus kies daarom voor een professionele nagelstyliste.

 

Vanaf welke leeftijd kunt u kunstnagels dragen?
Kunstnagels zijn geschikt voor meiden vanaf 16 jaar. Onder deze leeftijd zijn kunstnagels niet aan te raden. De natuurlijke nagels zijn nog in de groei en hun hormonen speelt ook een grote rol. Hun natuurlijke nagels bevatten een vet laagje waardoor de kunstnagels eerder los kunnen laten van de natuurlijke nagels. En bovendien kan er door het zetten van kunstnagels een acryl/gel allergie opgebouwd worden. Dit betekent dat ze in de toekomst geen acrylnagels of gelnagels meer zou kunnen dragen. Jonge meiden zijn nog speels en druk waardoor de kunstnagels blootgesteld kunnen worden aan stoten en kneuzingen waardoor de natuurlijke nagel (blijvend) beschadigd kunnen worden. Dus kunstnagels zijn niet aan te bevelen voor meiden onder de 16 jaar en ook niet voor degene die de kosten van de onderhoud van de kunstnagels niet kunnen of willen betalen. Kunstnagels zijn een luxe.

 

Acrylnagels
Acrylnagels is een vermenging van acrylpoeder en een liquid (liquid is niet geurloos). Dat door een penseel in de liquid (vloeistof) wordt gedompeld en daarna in het poeder wordt gedoopt zodat er een bolletje ontstaat. Deze wordt op uw nagel gezet en daarna gemodelleerd. In tegenstelling tot gelnagels hoeven acrylnagels niet onder een lamp, maar droogt het gewoon uit aan de lucht.

 

Gelnagels
Gelnagels word gemaakt van een geurloos stroopachtige substantie, die op de nagel wordt aangebracht met een penseel. Het wordt daarna gemodelleerd en het uitharden vind plaats onder het licht van een UV-lamp.

 

Wat is het verschil tussen Acrylnagels en Gelnagels?
Acryl en gel behoren allebei tot de groep van acrylaten. Het grootste verschil zit in de manier van verwerken, zoals hierboven beschreven. En met beide kunt u er van alles mee doen.

 

Nagelversteviging
Hebt u mooie lange nagels van u zelf, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. acryl of gel uw nagels verstevigen.

 

Nagelverlenging
Bij het verlengen van uw nagels werk ik met tips of ‘sjablonen’. Tips worden op de nagels geplakt met nagellijm en sjablonen (papieren vorm) wordt onder uw nagel geplaatst waarop acryl of gel wordt aangebracht en daarna gemodelleerd.

 

Babyboomnagels ‘De Nieuwe French’
Een babyboomnagel is een natuurlijk uitziende nagel en is op dit moment heel erg populair. Deze nagel lijkt op een French manicure nagel, maar dan zonder scherpe smile line en spierwitte rand. Bij een babyboom nagel, wordt er met drie of vier kleuren acryl/gel een nagel gemaakt. En het resultaat mag er zeer zeker wezen: een zeer mooie natuurlijke uitziende nagel.

 

French Manicure
French Manicure is een (kunst)nagel met een witten rand, en het nagelbed is naturel, roze of wordt verlengd met een camouflagepoeder die zijn ontwikkeld om de natuurlijke nagel te verfraaien. En tegenwoordig is het ook een trendy om de French Manicure, ook wel “smile line” genoemd, met gekleurde of glitter acryl/gel te maken.

 

Camouflage
De camouflagepoeders zijn ontwikkeld om de natuurlijke nagel te verfraaien. Wanneer de klant nagels bijt en/of beschadigde nagels heeft dan wordt dat gedekt door de camouflage of gewoon als u een langere mooiere nagelbed wilt, dan kun u voor deze Camouflage kiezen.

 

Nabehandeling met **
De nabehandeling met **  is uiterlijk geldig tot 3 weken na het plaatsen van een nieuwe set kunstnagels of nabehandeling. Na 3 weken wordt de prijs van de nieuwe set in rekening gebracht.

 

Blushes by Seduction/Biab
Is een behandeling die kan helpen om mooie natuurlijke nagels te laten groeien. Deze behandeling heet Blushes/Biab (Builder In A Bottle) ook wel genaamd The Natural Nail Treatment.

De Blushes gels van Magnetic zijn er in verschillende mooie kleuren die passen bij vrijwel iedere huidskleur. Van een Milky Nude look tot zachte koffie tinten. De Blushes/Biab hebben een sterke hechting waardoor je er een mooie natuurlijke bolling mee kunt creëren om de natuurlijke nagels vorm en stevigheid te geven zodat ze langer kunnen groeien tot prachtige mooie natuurlijke nagels.

De behandeling: The Natural Nail Treatment bestaat uit 3 fases:

Fase 1: Sterkte – Tijdens de eerste afspraak wordt er gekeken naar de conditie van de natuurlijke nagels. Tevens wordt besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn qua vorm, lengte & kleur. Bij de eerste afspraak staat de versteviging van de natuurlijke nagels centraal. De natuurlijke nagels worden behandelt met Blushes/Biab zodat de nagels beschermt worden en deze niet afbreken of inscheuren.

Fase 2: Vorm – Bij de tweede afspraak is er al meer lengte. Nu ligt de focus op de vorm van de Blushes/Biab nagels. De Blushes/Biab nagels worden behandelt met Blushes/Biab en daarna in de vorm gevijld die vooraf besproken is en eventueel kan de lengte worden ingekort.

Fase 3: Lengte – De laatste fase is de fase die steeds herhaald gaat worden. Zodat de vorm & de lengte mooi blijft en eventueel kan de lengte ook worden ingekort of behouden blijven zodat de natuurlijke nagels steeds langer groeien.

Ook kan je natuurlijk als je al tevreden bent met jouw vorm & lengte van jouw natuurlijke nagels een Blushes/Biab behandeling nemen en dat ieder keer bijhouden.

 

Kunstnagels nabehandelen of verwijderen van een andere nagelstyliste
Wanneer u een afspraak maakt voor een behandeling bij Ashley-Nails, worden er geen nabehandeling of kunstnagels verwijderd die door een andere nagelstyliste is gezet, omdat niet bekend is met welke soort producten bij de behandeling is gebruikt.

Er wordt dus altijd een nieuwe frisse set kunstnagels geplaatst bij Ashley-Nails.

 

Magnetic Gelpolish
Gelpolish is niet te vergelijken met kunstnagels zoals acrylnagels of gelnagels. Het is namelijk géén nagelversteviging en is een stuk dunner, flexibeler en makkelijker te verwijderen.

 

Hoelang blijft de Magnetic Gelpolish zitten?
Magnetic Gelpolish blijft minimaal 3 weken zitten. De Gelpolish groeit mee met de nagelgroei en word daardoor na 2 á 3 weken opnieuw gezet vanwege de zichtbare uitgroei. En wordt de prijs van een nieuwe set in rekening gebracht.

 

De voordelen van Magnetic Gelpolish
1. -Blijft minimaal 3 weken zitten zonder afbladderen.
2. -Het is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels.
3. -De behandeling duurt niet zo lang als bij het zetten van acryl of gelnagels.
4. -Het is een goede bescherming van de eigen nagels.
5. -De Gelpolish zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Waarom gebruikt Ashley-Nails geen Thermo gels?
Het basispigment van thermo-gel is een fosforverbinding. Fosforverbindingen zijn zeer schadelijk voor uw zenuwstelsel en bovendien carcinogeen (kankerverwekkend).

Om deze reden gebruikt Ashley-Nails ze niet, en heeft Magnetic ze niet in haar assortiment.

Sommige leveranciers/nagelsalons zeggen daarop: ‘ja, maar het komt niet in contact met de huid, het is maar een coating….
Ja, dat klopt. Maar wanneer u begint te vijlen als de klant terug komt ademt u het rechtstreeks in!
Vijlt u niet, maar gebruikt u een speciale remover, dan ‘smeert’ u het als het ware uit.

Neem daarom geen onnodig risico!

 

Nail Art
Nail-Art is een verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. En met recht kan dit nagelkunst genoemd worden!

De nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen: nagellak, acrylverf, plaatjes, steentjes, glitter, en nog veel meer. Voor elke gelegenheid is er iets leuks te verzinnen, zodat u uniek voor de dag komt.

Nail Art is de ‘finishing Touch’ voor uw (kunst)nagels en geeft zo een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Voor het design van de Nail Art kan worden gekozen uit een groot aantal voorbeelden. Het is uiteraard mogelijk om uw eigen wensen aan te geven als u zelf iets heeft gezien, e-mail of WhatsApp dan de afbeelding.

Bij Ashley-Nails is een behandeling uitsluitend op afspraak, het is dan ook niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

 

 

Ashley-Nails
Sappemeerstraat 20
6835 DP Arnhem (Vredenburg)
E-mail: info@ashley-nails.nl
KvK-nummer: 64371077

Ashley-Nails is van maandag t/m vrijdag telefonisch/WhatsApp/sms bereikbaar van 09:00 tot 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 20:00 en zal dan ook al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen die na deze werktijden gesteld worden, zullen dan ook de eerstvolgende werkdag beantwoord worden.

WhatsApp: 06-589 09 241
Mobiel: 06-589 09 241
(Bij geen gehoor spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in of u stuurt een WhatsApp of SMS, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Openingstijden Ashley-Nails
Maandag       09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Dinsdag         09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Woensdag     09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Donderdag    09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Vrijdag           09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Zaterdag                        09:30 – 13:30
Zondag                          GESLOTEN!

Afwijkende openingstijden & feestdagen bij Ashley-Nails
5 december gesloten.
24 december gesloten.
25 december 1ste kerstdag gesloten.
26 december 2de kerstdag gesloten.
31 december oudejaarsdag gesloten.
01 januari nieuwjaarsdag gesloten.
02 januari gesloten.
03 januari gesloten.

Ashley-Nails is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken, en is op loopafstand minder dan 3 minuten.

Komt u met eigen vervoer dan is er volop gratis parkeer gelegenheid, dus u betaalt niks extra’s om te parkeren, u betaalt alleen voor uw nagels.