Uw nagelsalon in Arnhem

Bent u op zoek naar een goede nagelsalon in Arnhem? Ik heet u van harte welkom bij Ashley-Nails! Het verzorgen van uw nagels is mijn passie, dit doe ik dan ook met groots plezier. Of u nu voor een elegante of meer gewaagde look wilt gaan: ik help u van harte verder. Bijvoorbeeld met het laten zetten van prachtige acryl kunstnagels. Bij Ashley-Nails kunt u enkel hoge kwaliteit verwachten. Zo wordt er enkel gewerkt met het topmerk Magnetic. En dat ziet u weer terug aan uw nagels. Daar kunt u mee voor de dag komen!

Prachtige kunstnagels bij nagelsalon in Arnhem-Zuid

Voor prachtige nagels bent u bij mijn nagelsalon in Arnhem aan het juiste adres. U staat er wellicht niet bij stil, maar uw handen worden de hele dag aan de wereld getoond. U kunt ze als het ware als uw visitekaartje beschouwen. Of u iemand nu een hand geeft, u aan het afrekenen bent bij de kassa of ze laat rusten op uw schoot; gezien worden ze! Dan kunnen ze maar beter zo mooi mogelijk zijn nietwaar!? U laat dan gegarandeerd een goede indruk achter; wat u ook gaat doen. U kunt bij Ashley-Nails terecht voor vele diensten. Bijvoorbeeld voor het laten zetten van mooie en verzorgde kunstnagels. Bijvoorbeeld mooie acryl kunstnagels. U kunt deze bij mijn goedkope nagelstudio in Arnhem laten zetten in diverse tinten. Kiest u voor uw lievelingskleur of laat u deze afstemmen op het seizoen? U kunt het uiteraard ook een verrassing laten en Ashley-Nails een geschikte kleur laten kiezen!

Dé hygiënische nagelsalon in Arnhem

Besluit u langs te komen bij onze nagelsalon in Arnhem, dan geniet u naast een breed aanbod ook van super hygiëne en hoge kwaliteit. Hygiëne staat bij Ashley-Nails hoog in het vaandel. Na iedere behandeling reinig en desinfecteer ik de spullen met Barbicide. Ook wordt er gewerkt met wegwerp mondkapjes- en handschoenen. Tevens krijgt u uw persoonlijke set met veilen. Wel zo schoon en fris!

Welkom bij mijn nagelsalon in Arnhem

Wilt u graag uw nagels laten verzorgen door Ashley-Nails? Dat kan! U bent van harte welkom. Bijvoorbeeld omdat u uzelf eens goed in de watten wil leggen, óf voor een speciale gelegenheid als een bruiloft. Ik help u van harte verder. U kunt vooraf een afspraak inplannen, bijvoorbeeld per telefoon, online of per Whatsapp. Heeft u vragen? Neem gerust contact op! Ik probeer u zo snel mogelijk te woord te staan.