Uw nagelsalon in Arnhem

Bent u op zoek naar een goede nagelsalon in Arnhem? Ik heet u van harte welkom bij Ashley-Nails! Het verzorgen van uw nagels is mijn passie, dit doe ik dan ook met groots plezier. Of u nu voor een elegante of meer gewaagde look wilt gaan: ik help u van harte verder. Bijvoorbeeld met het laten zetten van prachtige acryl kunstnagels. Bij Ashley-Nails kunt u enkel hoge kwaliteit verwachten. Zo wordt er enkel gewerkt met het topmerk Magnetic. En dat ziet u weer terug aan uw nagels. Daar kunt u mee voor de dag komen! Maak vandaag nog een afspraak bij mijn nagelstudio in Arnhem en geniet van prachtige nagels die goed verzorgd zijn.

Prachtige kunstnagels bij nagelsalon in Arnhem-Zuid

Voor prachtige acrylnagels in Arnhem bent u bij mijn nagelsalon in Arnhem aan het juiste adres. U staat er wellicht niet bij stil, maar uw handen worden de hele dag aan de wereld getoond. U kunt ze als het ware als uw visitekaartje beschouwen. Of u iemand nu een hand geeft, u aan het afrekenen bent bij de kassa of ze laat rusten op uw schoot; gezien worden ze! Dan kunnen ze maar beter zo mooi mogelijk zijn, nietwaar? U laat dan gegarandeerd een goede indruk achter; wat u ook gaat doen.

Ik draag graag bij aan die goede eerste indruk!

Acrylnagels compleet naar uw wens

U kunt bij mij van Ashley-Nails terecht voor vele diensten. Bijvoorbeeld voor het laten zetten van mooie en verzorgde kunstnagels. Bijvoorbeeld mooie acryl kunstnagels. U kunt deze bij mijn goedkope nagelstudio in Arnhem laten zetten in diverse tinten. Kiest u voor uw lievelingskleur of laat u deze afstemmen op het seizoen? U kunt het uiteraard ook een verrassing laten en Ashley-Nails een geschikte kleur laten kiezen! Neem een kijkje in mijn foto album en doe inspiratie op!

Kwalitatieve acrylnagels in Arnhem

Het laten zetten van acrylnagels in Arnhem is enkel weggelegd voor een deskundige en ervaren nagelstyliste.

Doordat ik veel ervaring heb met het zetten van acrylnagels in Arnhem kan ik u perfect van dienst zijn!

U gaat gegarandeerd met een prachtige set nagels naar huis, die u met veel trots aan de buitenwereld kunt tonen. Een set van hoge kwaliteit voor een lage prijs!

Dé hygiënische nagelsalon in Arnhem

Besluit u langs te komen bij onze nagelsalon in Arnhem, dan geniet u naast een breed aanbod ook van super hygiëne en kwaliteit. Hygiëne staat bij Ashley-Nails hoog in het vaandel. Na iedere behandeling reinig en desinfecteer ik de spullen met Barbicide. Ook wordt er gewerkt met wegwerp mondkapjes- en handschoenen. Tevens krijgt u uw persoonlijke set met veilen. Wel zo schoon en fris!

Maak een afspraak bij mijn nagelstudio in Arnhem

Wilt u graag uw nagels laten verzorgen door Ashley-Nails? Dat kan! U bent van harte welkom. Bijvoorbeeld omdat u uzelf eens goed in de watten wil leggen, óf voor een speciale gelegenheid als een bruiloft. Ik help u van harte verder. U kunt vooraf een afspraak inplannen, bijvoorbeeld per telefoon, online of per Whatsapp. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-58909241. Heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op! Ik probeer u zo snel mogelijk te woord te staan.