Uw goedkope nagelstudio in Arnhem

Bent u op zoek naar een goedkope nagelstudio in Arnhem om uw nagels eens goed te verwennen? Dan heet Ashley-Nails u van harte welkom! Uw nagels zijn als uw visitekaartje, al staat u hier misschien niet bij stil. Gedurende de dag toont u uw handen aan de rest van de wereld. Of u nu aan het pinnen bent in een winkel, iemand een hand geeft bij een eerste ontmoeting of simpelweg in de bus zit: mensen kunnen uw handen vrijwel altijd zien. Het is dan belangrijk dat ze er netjes en mooi bijzitten, vindt u niet!? Met de hulp van Ashley-Nails krijgt u dit voor elkaar. Zo kunt u hier prachtige kunstnagels zetten als acryl-kunstnagels. Hierbij heeft u de keuze uit diverse tinten of juist een neutrale look. Pas de tint aan, aan uw kleding, het seizoen of uw persoonlijke voorkeuren. Ik geef u graag advies of ik kies eventueel zelf een geschikte tint, wanneer u geen specifieke wensen heeft!

Acrylnagels bij goedkope nagelstudio in Arnhem

Wilt u graag acrylnagels laten zetten bij mijn goedkope nagelstudio in Arnhem? Dit is één van de specialiteiten van Ashley-Nails. Sterker nog: de nagelstudio is begonnen vanuit een passie voor het plaatsen van acryl nagels. U kunt dan ook vakmanschap en jarenlange ervaring verwachten. Acrylnagels zijn voor vele doeleinden inzetbaar. Heeft u bijvoorbeeld een chique feest of misschien wel een bruiloft? Dan kunnen de acrylnagels als finishing touch van uw outfit dienen! Of heeft u misschien een sollicitatiegesprek en wilt u rustige, elegante acrylnagels zetten? Ook dat kan! U maakt direct een goede indruk. Voor acrylnagels in Arnhem bent u bij Ashley-Nails dus geheel aan het juiste adres.

Professionele maar goedkope nagelstudio in Arnhem

Ondanks dat Ashley-Nails een goedkope nagelstudio in Arnhem is, doet dit niets af aan de professionaliteit en kwaliteit. Laat u hier uw acrylnagels zetten? Dan bent u in handen bij een professional! U bent dus gegarandeerd van mooie kwaliteit. Ik leg u graag uit hoe het plaatsen van acrylnagels hier in zijn werk gaat. Acryl bestaat uit een vloeistof en een poedermengsel. Door deze twee elementen samen te voegen ontstaat er een bolletje die kneedbaar is. Alvorens dit op uw nagels wordt aangebracht, worden uw handen eerst goed gedesinfecteerd. Ook worden uw nagelriemen goed teruggeduwd en uw nagels lichtjes gevijld. Is de acryl eenmaal aangebracht op de nagels? Dan hard het uit in de buitenlucht. Is de acryl voldoende gedroogd? Dan vijl ik uw nagels mooi af en worden ze afgewerkt met een top gel.

Contact opnemen

Wilt u graag uw nagels laten verzorgen in mijn goedkope nagelstudio in Arnhem? Ashley-Nails heet u van harte welkom! U kunt bij mij vooraf een afspraak inplannen. Dit kan bijvoorbeeld per telefoon, online of per Whatsapp. De nagelstudio is geopend in de weekenden, doordeweeks en in de avonduren. Heeft u een vraag en / of een opmerking voor mij? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen! Ik probeer u zo snel mogelijk te woord te staan.