Babyboom nagels voor elegante handen

Wilt u mooie babyboom nagels om mee te schitteren? Daar helpt Ashley-Nails u graag aan! Ik ben een gediplomeerd nagelstyliste in de omgeving van Arnhem die enkel kunstnagels van hoogwaardige en mooie kwaliteit oplevert. Zo kunt u altijd netjes voor de dag komen. Want uw handen zijn als uw visitekaartje. Of u nu voor het eerst met iemand kennismaakt, afrekent bij de kassa of op een andere manier uw handen laat zien: gezien worden ze. Dan kunnen ze maar beter zo mooi mogelijk zijn, nietwaar!? Met mooie babyboom nagels krijg u dit voor elkaar. Deze kunstnagels ogen elegant en verzorgd. Babyboom nagels zijn netjes, rustig, niet te opvallend en toch heel mooi. Perfect voor wanneer u bijvoorbeeld een baan heeft waarbij uw nagels niet te veel aandacht op mogen eisen. Of wat dacht u van een complimenterende look bij uw bruidsjurk? Babyboom nagels passen eigenlijk overal bij!

Wat zijn babyboom nagels?

Bent u benieuwd naar wat babyboom nagels precies zijn? Ashley-Nails legt het u graag uit! Alhoewel babyboom nagels veel weg hebben van een French manicure, is er wel degelijk een groot verschil. Bij beide technieken wordt er gewerkt met twee soorten aan kleuren acryl. Maar bij een French manicure is er een zogeheten smile line te zien: dit is de scherpe scheiding tussen het nagelbed en de witte, vrije rand. De babyboom techniek laat de kleur van het nagelbed en deze rand in elkaar overlopen. Hierdoor vervaagt de smile line en oogt het iets neutraler dan een French manicure. Het resultaat? Een heel natuurlijk effect. Ideaal wanneer u houdt van natuurlijke, niet te opvallende kunstnagels. Dan is deze techniek perfect voor u. Met babyboom nagels heeft u handen die gezien mogen worden!

Uw babyboom nagels: mijn passie!

Uw nagels verzorgen is mijn passie, bijvoorbeeld wanneer u graag babyboom nagels wilt. Bij Ashley-Nails werk ik enkel met hoogwaardige kwaliteitsproducten als het topmerk Magnetic, minder zijn uw handen immers niet waard! Kwaliteit zit hem ook in hygiëne, dit staat bij Ashley-Nails hoog in het vaandel. Na iedere behandeling reinig en desinfecteer ik alle werkmaterialen na. Ook wordt er gewerkt met wegwerp mondkapjes en handschoenen. Tot slot krijgt u altijd een persoonlijke set met vijlen. Dit alles garandeert dat uw behandeling zo schoon en hygiënisch mogelijk verloopt. Dat komt uw babyboom nagels enkel ten goede! Van mijn babyboom nagels kunt u een lange tijd genieten. Wilt u in het vervolg iets anders proberen? Dat kan ook! Wat dacht u van mooie acryl nagels? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ik pas mijn technieken graag aan uw wensen. Laat u verrassen door de mooie resultaten!

Bij Ashley-Nails is een behandeling uitsluitend op afspraak, het is dan ook niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Ashley-Nails
Sappemeerstraat 20
6835 DP Arnhem (Vredenburg)
E-mail: info@ashley-nails.nl
KvK-nummer: 64371077

Ashley-Nails is van maandag t/m vrijdag telefonisch/WhatsApp/sms bereikbaar van 09:00 tot 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 20:00 en zal dan ook al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen die na deze werktijden gesteld worden, zullen dan ook de eerstvolgende werkdag beantwoord worden.

WhatsApp: 06-589 09 241
Mobiel: 06-589 09 241
(Bij geen gehoor spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in of u stuurt een WhatsApp of SMS, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Openingstijden Ashley-Nails
Maandag       09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Dinsdag         09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Woensdag     09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Donderdag    09:00 tot 14:00 – 17:30 tot 21:00
Vrijdag           09:00 tot 12:00 – 17:30 tot 21:00
Zaterdag                        09:30 – 13:30
Zondag                          GESLOTEN!

Afwijkende openingstijden & feestdagen bij Ashley-Nails
5 december gesloten.
24 december gesloten.
25 december 1ste kerstdag gesloten.
26 december 2de kerstdag gesloten.
31 december oudejaarsdag gesloten.
01 januari nieuwjaarsdag gesloten.
02 januari gesloten.
03 januari gesloten.

Ashley-Nails is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken, en is op loopafstand minder dan 3 minuten.

Komt u met eigen vervoer dan is er volop gratis parkeer gelegenheid, dus u betaalt niks extra’s om te parkeren, u betaalt alleen voor uw nagels.

Maak een afspraak