Erkende nagelstudio in Arnhem-Zuid!

Bent u op zoek naar een erkende nagelstudio in Arnhem-Zuid waar u de mooiste kunstnagels kunt laten zetten? Dan bent u bij Ashley-Studio altijd van harte welkom! Uw nagels verzorgen is mijn passie. Of u nu een elegante look wilt of juist wilt gaan voor gewaagde en opvallende acryl nagels: ik zorg dat u naar huis gaat met prachtige kunstnagels. Uw handen worden de hele dag door aan de buitenwereld blootgesteld. U staat er wellicht niet altijd bij stil, maar u kunt uw handen eigenlijk beschouwen als uw visitekaartje. Heeft u bijvoorbeeld een belangrijk sollicitatiegesprek? Naast een stevige handdruk, zijn ook verzorgde nagels erg belangrijk! Hiermee laat u gegarandeerd een betere indruk achter. Maar ook wanneer u gewoon dol bent op mooie nagels, help ik u graag verder. Laat uw nagels door mij verwennen!

Nagelstudio in Arnhem-Zuid óók voor nagelbijters!

Droomt u al jaren van mooie en verzorgde nagels, maar staat het probleem van nagelbijten u in de weg? Dat is vervelend. Maar Ashley-Nails is als nagelstudio in Arnhem-Zuid ook de oplossing wanneer u van het nagelbijten af wilt komen. Het resultaat? Nagels om trots op te zijn! Ik bied het zogeheten nagelbijt arrangement aan. Dit is een behandeling waarbij u geen verdere beschadiging en wondjes krijgt rondom de nagels. Binnen dit arrangement komt u zeven opeenvolgende weken bij mijn nagelstudio in Arnhem-Zuid langs. Vooraf kunt u mij een duidelijke en scherpe foto toesturen van uw eigen nagels en ook van uw duimen. Ik kan dan beoordelen binnen welke categorie u valt. Vervolgens maak ik graag een afspraak met u. Krijg eindelijk die lang gekoesterde, mooie nagels met Ashley-Nails!

Welke diensten bied ik aan?

U kunt bij Ashley-Nails terecht voor vele soorten diensten. Als nagelstudio in Arnhem-Zuid ben ik er voor iedereen die graag mooie en verzorgde nagels wenst. Of u nu een vrouw of een student bent. En of u nu van opvallende of juist rustige nagels houdt. Bent u bijvoorbeeld fan van acryl nagels? Dan help ik u daar graag aan! U kunt deze laten zetten in diverse tinten. Kies bijvoorbeeld voor uw lievelingskleur of stem de kleur af op een speciale gelegenheid. Heeft u een bijzonder feestje op de planning waarbij u een bepaald soort jurk draagt? De juiste acryl nagels zorgen voor een compleet plaatje! Naast acryl nagels help ik u ook graag verder aan babyboom nagels. Naast een aanbod aan kunstnagels, staat ook hygiëne bij Ashley-Nails hoog in het vaandel! Zo reinig en desinfecteer ik na iedere behandeling de werkmaterialen met Barbicide. Tevens worden wegwerp mondkapjes- en handschoenen na gebruik direct weggegooid. Ook krijgt iedere klant zijn of haar persoonlijke set met veilen en tot slot werk ik met een Purex nageltafel!

Kom langs bij mijn nagelstudio in Arnhem-Zuid

Wilt u graag eens langskomen bij mijn nagelstudio in Arnhem-Zuid? U bent van harte welkom! U kunt vooraf een afspraak inplannen, bijvoorbeeld per telefoon, online of per Whatsapp. Heeft u vragen? Neem gerust contact op! Ik probeer u zo snel mogelijk te woord te staan.

Maak een afspraak